Home
De verkiezing
Bekijk video
Doe mee!
Motiveer je klant
Leer van je klant
Als je wint
Nieuws
Contact
Planning
Blijf op de hoogte
Partners

F.A.Q.

FAQ

Wat is de looptijd van de verkiezing?

Gedurende de stemperiode kunnen consumenten hun beoordeling geven over de deelnemende producten. Bekijk hier de volledige planning.

Hoe kan ik overallwinnaar worden?

Alle categoriewinnaars maken kans op de overalltitel. De categoriewinnaar die het hoogste gecorrigeerde eindcijfer weet te behalen, wint de overalltitel.

Moet ik mijn onderneming aanmelden?

Ja. Dat kan via het inschrijfformulier of door contact op te nemen. Elk product met nationale distributie in Nederland kan deelnemen aan de verkiezing.

Hoe kan ik actief deelnemen?

Om consumenten te motiveren om hun beoordeling te geven, kun je gebruikmaken van verschillende promotiematerialen. Je kunt je consumenten oproepen via online banners op de website, nieuwsbrief en social media of via een flyer of een poster. Iedere deelnemer ontvangt een gepersonaliseerde stemlink waarmee je direct stemmen kunt verzamelen. Bekijk de promotiematerialen.

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de verkiezing voor producenten en consumenten.

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen?

Q&A streeft ernaar zo volledig mogelijk informatie te verstrekken. Mochten er echter vragen zijn, neem dan contact op met Q&A. Ook als er onduidelijkheden zijn over de verkiezing of incorrecte gegevens zijn vermeld, kun je contact opnemen met Q&A.

Staat je antwoord er niet bij?

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de onderstaande onderwerpen om het antwoord te lezen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.